Kuka?

Olen Kata, ja tykkään kirjoittaa.

Olen aina halunnut kirjoittaa ja olen kirjoittanutkin, mutta korona-virus on laittanut ajattelemaan asioita entistäkin tarkemmin. Mitä oikeasti haluan tehdä? No haluan kirjoittaa ja nimenomaan julkaista kirjoituksiani. Tässä sitä nyt sitten ollaan. uuden alussa, taas kerran.

Olen Kata, ja tykkään hoitaa ihmisiä.

Suomessa valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi eli palo oppia ihmisen fyysinen rakenne on ollut kova. Yhdysvalloissa elätän itseni hierojana ja opiskelen lisää siitä, mistä ihminen koostuu ja miten näitä eri osapuolia voi hoitaa ja auttaa tasapainottumaan. Keskiöön on noussut se, miten oppia kuulemaan ne elimistön viestit, jotka kulloinkin on tarkoitettu kuultaviksi. Uuden suunnan nimi on Ortho-Bionomy.

Olen Kata, ja tykkään opettaa suomea.

Ensimmäinen urani Suomessa oli suomen kielen ja kulttuurin opettaja, joten rakkaus kieleen on isketty syvälle sieluun. Suureksi innostuksekseni olen saanut mahdollisuuksia jatkaa kieleni opettamista myös Pohjois-Carolinasta käsin: otan vastaan yksityis- ja pienryhmäoppilaita Skypen ja Zoomin kautta ja rakastan jokaista oppimisen hetkeä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: